suzuki forhandler randers

Houlberg & Wittrup A/S

Houlberg og Wittrup a/s i Auning er en virksomhed med rødder helt tilbage til 1971, hvor den som en af de første blev aut. Mazda forhandler og service værksted. Efter mange års voksende succes blev Houlberg og Wittrup a/s i 1997 også forhandler samt service værksted for Suzuki biler. Dette som et led i at styrke sin position som værende blandt de mellemstore forhandlere på Djursland og i Østjylland. Auning har god beliggenhed i forhold til afstanden til både Randers, Århus samt Grenå, så geografisk dækker vi på den måde et stort område.

Oktober 2005 vælger den daværende indehaver Henning Wittrup, som, sammen med sin kone Bodil, har drevet firmaet i de mange år, at gå på pension. De overdrager firmaet til Jesper Møller som med mange års erfaring i bilbrachen ser en stor glæde og udfordring i at drive firmaet videre og ikke mindst i samme ånd, og med samme gode medarbejdere, som hele tiden har været og er en del af sucessen.

Efter kun 2½ år som selvstændig i Auning, får Jesper Møller igen muligheden for at udvide forretningen. Denne gang ikke på matriklen i Auning, men ved køb Suzuki i Randers. En forretning som gennem flere år har været blandt de største Suzuki-forhandlere i landet. 11. april 2008 er Houlberg og Wittrup a/s ikke kun 1 afdeling men 2. Randers er også en veldreven forretning med en stor salgsafdeling, samt et stort værksted med eget pladeværksted og herunder skadescenter. En virksomhed med gode medarbejdere, som forstår at sætte kunderne i højsædet, og som passer fint ind i det som Houlberg og Wittrup a/s i Auning er kendt for, nemlig – kendt for sin gode service.

Houlberg og Wittrup a/s har idag udover at sælge og servicere Suzuki biler, et bredt udvalg af gode top klargjorte brugte biler. Houlberg og Wittrup a/s har idag godt 40 gode og engagerede medarbejdere, som alle er klar til at betjene dig uanset om det er værksted, reservedele eller køb af ny eller brugt bil.

Kontakt

Houlberg & Wittrup A/S
Ørneborgvej 24
8960 Randers SØ

Tlf. 87 10 97 37

Mail til salgsafdeling: info@houlbergwittrup.dk

Mail til værksted: info@houlbergwittrup.dk

http://www.houlbergwittrup.dk/

Åbningstider Salgsafdeling

Mandag - Fredag 09:00 - 17:30

Lørdag Lukket

Søndag 11:00 - 16:00

Åbningstider Værksted

Mandag - Torsdag 08:00 - 16:00

Fredag 08:00 - 15:30

Lørdag Lukket

Søndag Lukket