SUZUKI CONNECT

Forbundet når du vil

Suzuki Connect er en ekstra service, som du kan tilvælge. Med Suzuki Connect har du altid en direkte forbindelse til din bil, så du kan se bilens placering, kørselshistorik og sikkerhedsmeddelelser, ligesom du har fjernadgang til forskellige funktioner via appen og din smartphone. Suzuki Connect er gratis at benytte de første 36 måneder efter 1. registreringsdato, og efterfølgende vælger du selv hvor længe du vil fortsætte med at abonnere på tjenesten mod et månedligt eller årligt gebyr.

SUZUKI CONNECT tilbyder en række forskellige funktioner

Hent og installer SUZUKI CONNECT appen på din smartphone og tag din Suzuki biloplevelse til et nyt niveau.

  • - Hver funktion har specifikke forudsætninger. Se venligst “App brugermanual” for information.
  • - App skærmbillederne kan ændres uden varsel.

Statusmeddelelser

Med Suzuki Connect får du besked, når du har forladt bilen og glemt at låse dørene eller slukke lyset. Bilens døre kan med hjælp fra appen låses på afstand.
Du kan også tjekke brændstofniveau, rækkevidde og det gennemsnitlige brændstofforbrug direkte fra din smartphone.

Bilens placering

Du kan altid se, hvor bilen er parkeret med kortet på din smartphone.

Kørselshistorik

Med kørselshistorik kan du se og administrere dine tidligere køreture.

Områderestriktioner

Ved at indstille areal- og tidsparametre advarer appen, hvis bilen har forladt eller er kommet ind i et bestemte område. Du kan også vælge at få besked, hvis bilen ikke er kommet hjem på et fastsat tidspunkt.

Sikkerhedsmeddelelser

Sikkerhedsmeddelelser fortæller dig, om der er blevet brudt ind i din bil og alarmen er blevet udløst eller hvis motoren er startet i et tidsinterval, hvor du normalt ikke benytter bilen.

Advarselslamper

Hvis der er et problem med din bil, bliver der sendt en meddelelse til din smartphone, der angiver årsagen og anbefalede handlinger.

Serviceindkaldelser

Når tidspunktet for planlagt serviceeftersyn nærmer sig, sendes en påmindelse til din smartphone, så du ikke glemmer det. I tilfælde af en servicekampagne eller tilbagekaldelse modtager du også information herom.

Nyt fra SUZUKI CONNECT