SUZUKI CONNECT har en række nyttige funktioner

Hent og installer SUZUKI CONNECT appen på din smartphone og tag din Suzuki biloplevelse til et nyt niveau.

  • Note:
  • - Hver funktion har specifikke forudsætninger. Se venligst “App brugermanual” for information.
  • - App skærmbillederne kan ændres uden varsel.

Statusmeddelelser

Glemt at låse bilen?

Hvis du parkerer din bil og glemmer at låse den, får du en meddelelse om, at bilen ikke er låst, og du kan bruge appen til nemt at låse bilen.

Glemt at slukke lyset?

Hvis du ved et uheld har glemt at slukke lyset eller havariblinket, da du parkerede, får du en meddelelse, så du i ro og mag kan vende tilbage til bilen og slukke for det, så dit batteri ikke bliver afladt.

Bilens placering

Du behøver ikke at vandre rundt og lede efter din parkerede bil, hvis du har glemt, hvor du parkerede den. Du kan nemt finde din bil med appen, der viser det sted på kortet, hvor motoren sidst stoppede.

Ekstra funktion: Del bilens placering med andre

Deling af bilens placering kan være praktisk til familie og venner. Fx når man vil mødes ved bilen eller en anden skal overtage bilen efter dig. Du kan dele placeringen fx i en SMS.

  • OBS:
  • - I tilfælde af parkering på en parkeringsplads med flere etager kan placeringen findes på et kort, men etagen vil ikke blive vist.
  • - På steder med dårlig GPS-modtagelse, fx underjordiske parkeringspladser, er det muligvis ikke muligt at vise den præcise placering.

Kørselshistorik

Suzuki Connect giver dig mulighed for at indsamle og administrere kørselsdata for de seneste 18 måneder. Kørselshistorikken kan altid opdeles efter fører eller kategoriseres som privat eller erhvervsmæssig brug. Du kan også eksportere dataene for fx at lave dit kørselsregnskab.

Information der er tilgængelig for hver kørt distance:

• Dag og tidspunkt     • Varighed     • Tilbagelagt distance     • Gennemsnitligt brændstofforbrug     • Start- og slutpunkt for køreturen

Områderestriktioner

Geografiske rammer

Du kan indstille et specifikt område og tidspunkt, så du modtager en advarsel, når bilen kører ind i eller forlader det indstillede område i løbet af den indstillede tidsperiode. For eksempel kan du få besked, når bilen køres af en anden og denne har forladt det indstillede område for at komme og hente dig.

Spærretidsalarm

Med spærretidsalarmen kan du indstille et område og tidspunkt, så du modtager en advarsel, når bilen ikke befinder sig indenfor det indstillede område på det valgte tidspunkt. Så kan du fx få besked, når et familiemedlem ikke er vendt tilbage inden for den fastsatte tid.

Sikkerhedsmeddelelser

Meddelelse om tyverialarm

Du vil modtage en sikkerhedsmeddelelse, hvis din parkerede bils lås er brudt op og tyverialarmen aktiveret.

Meddelelse om startet motor

Du kan indstille et tidsinterval, så du modtager en sikkerhedsmeddelelse, hvis motoren startes på et tidspunkt, hvor du normalt ikke benytter bilen. Det kan fx være om natten eller når du er på arbejde.

Advarselslamper

Hvis der er et problem med din bil, bliver der sendt en meddelelse til din smartphone, der angiver årsagen og anbefalede handlinger. Du kan også bruge appen til at ringe til din lokale forhandler, hvis der er brug for akut hjælp.

Serviceindkaldelser

Når tidspunktet for planlagt serviceeftersyn nærmer sig, sendes en påmindelse til din smartphone, så du ikke glemmer det. I tilfælde af en servicekampagne eller tilbagekaldelse modtager du også information herom.