Celerio restlager
Celerio restlager
Celerio1 1200 800px kompr

Usædvanlig praktisk mikrobil

Celerio har bedre plads i kabinen, flere siddepladser, større bagagerum og mere udstyr end de fleste andre mikrobiler. Samtidig må den køre med en trailer, hvilket også er usædvanligt i denne klasse. Endelig er den ekstremt økonomisk. Celerio har simpelthen alt det, andre små biler ellers kun kan drømme om. Du kan få den fra kun 114.990 kr. inkl. levering.

Celerio kabine 1500px kompr

UTROLIG RUMMELIG

Celerio byder på den bedste rummelighed, det bedste bagsæde og det største bagagerum i mikro-klassen. Der er højt til loftet i kabinen og gode adgangs- og pladsforhold for 5 personer. Bagsædet kan splittes i to, og når begge ryglæn er lagt ned, er rummeligheden på imponerende 1.053 liter. Så du kan roligt tage Celerio med ud på en større shoppingtur.

Celerio instrumentbord 1200 800px kompr

Pakket med udstyr

Selv den billigste Celerio Club-model til 114.990 kr. er spækket med udstyr. Udover sikkerhedspakken med 6 airbags, ESP-system, bremseassistent, dæktrykskontrol og Isofix-beslag til 2 barnestole på bagsædet har den også lækkert udstyr som fx aircondition, cd-radio med Bluetooth, fjernbetjent centrallås, LED kørelys og Hill Hold. Exclusive-modellen til 129.990 kr. byder endvidere på alu-fælge, tågelygter, lakerede el-sidespejle, el-ruder for og bag med mere.

Suzuki Celerio trailer

Tager slæbet

Som en af de meget få biler i den lille klasse kan Celerio udstyres med anhængertræk. Du må hægte op til 400 kilo på krogen. Så slipper du for at låne en større bil, når turen går til genbrugspladsen eller grænsehandelsbutikken.

Celerio tankstation 1500px

Økonomisk som få

Celerios Dualjet-motor med 68 hk klarer hele 20,8 km/l ved blandet kørsel ifølge den restriktive WLTP-norm. Og med automatisk stop/start-funktion går motoren i dvale i stedet for at køre i tomgang, fx når du holder for rødt. Det sparer brændstof især ved by- og køkørsel. Derfor er Celerio selvfølgelig i energiklasse A++ og ejerafgiften en af de laveste på kun 500 kr./ halvår.

Suzuki artikler og nyheder Artikler & nyheder

Nyt fra Suzuki - Verden rundt
Suzuki Motor Corporation er et multinationalt selskab med mere end 50.000 medarbejdere. Suzuki...
Suzuki Motorsport 2020
Suzuki Motorsport deltager i både nationale og internationale rallyløb, herunder den...
JORDEMODERENS JIMNY