Vores forhandlere køber de fleste brugte biler og laver gerne en uforpligtigende bilvurdering
Vores forhandlere køber de fleste brugte biler og laver gerne en uforpligtigende bilvurdering

Hvor meget er min bil værd?

Et besøg hos forhandleren giver den bedste bilvurdering

Bilvurderingen er naturligvis gratis

Det er naturligvis altid gratis at få lavet en bilvurdering, også selv om du ikke planlægger køb af en ny bil lige med det samme.

Når forhandleren har givet en bilvurdering, og du dermed kender bytteprisen, hvis du køber en ny bil, så kender du også det præcise lånebeløb, hvis du ønsker bilen finansieret.

Når du er blevet enig med forhandleren om en byttepris, sørger forhandlerne for alt det praktiske for eksempel også med at indfri det gamle lån, hvis der er gæld i den brugte bil.

Skulle din brugte bil være så gammel og i så dårlig stand, at den ikke kan sælges videre, men skal skrottes, klarer forhandleren også det nødvendige papirarbejde i den forbindelse og sørger for, at bilen transporteres til den rigtige genbrugscentral. I nogle tilfælde kan der udbetales en mindre skrotpræmie.

Dit første skridt, hvis du overvejer at sælge din brugte bil og købe en ny, er derfor at bede om en bilvurdering. Det gør du ved at udfylde ganske få data om din bil, så bliver du kontaktet af en forhandler, der i første omgang kan give dig en idé om en byttepris, hvis du køber en ny. Hvor meget er min bil værd?

Sådan får du den bedste bilvurdering

Serviceeftersyn gavner bilvurderingen

Lugt af røg giver lavere vurdering af bilen

Nusset eller ødelagt indtræk i kabinen, skrammer, ridser og buler udvendigt trækker naturligvis ned i vurderingen af bilen. Den slags skyldes ofte hverdagens små uheld, som man sjældent selv er herre over.

Men andre ting er du herre over. For eksempel kan du undgå, at der bliver røget i bilen. Lugt fra mange års tobaksrøg kan være næsten umuligt at slippe af med. Det samme gælder, hvis man ofte kører med en snavset eller våd hund i bilen. Den slags ubehagelige lugte medfører ofte, at bilvurderingen bliver lavere end ellers.

Suzuki artikler og nyheder Artikler & nyheder

Cappuccino - Suzukis charmerende roadster
Suzuki Motorsport 2021
Suzuki Motorsport deltager i både nationale og internationale rallyløb, herunder den danske DM...
Suzuki 4x4 Denmark - offroad for alle
Suzukis offroad modeller har deres egen fanskare, der arrangerer træf og deler tips og tricks med...