swift 01 front kompr swift exclusive burning red pearl metallic 2020 rear 1920x1080 kompr

Suzuki Swift Hybrid op til 21,3 km/l

Den køreglade Swift løfter humøret. Selvom den er tungt pakket med fede features, er den let, agil og økonomisk at køre i. Og med Suzukis hybridteknologi som standard i alle modeller kommer du længere på literen med lavere CO2-udledning - især ved bykørsel. 

Swift Hybrid fås med den energieffektive 4-cylindrede Dualjet-motor. Benzinforbruget ved blandet kørsel iflg. den restriktive WLTP-norm er på op til flotte 21,3 km/l, og alle varianter er i energiklasse A+ eller A++ med en halvårlig ejerafgift på ned til kun 520 kr.

Startprisen for Swift Hybrid er på kun 139.990 kr. for Club-modellen, og den inkluderer aldeles nyttigt udstyr som automatisk nødbremse, aktiv fartpilot, Full-LED forlygter, aircondition, el-ruder for, Bluetooth, fjernbetjent centrallås og sidespejle med varme. Så selv i den billigste Swift-variant er der rigtig god økonomi i dit bilvalg.

Suzuki er mester i pålidelighed

ignis 01 front kompr ignis 03 back kompr

Økonomisk mini-SUV fra kun 136.990 kr

Hos Suzuki behøver du ikke kun skele til de store øser for at finde SUV-charme og fordele. Vi står nemlig bag Ignis – markedets enestående ultra-kompakte SUV med hybridteknik som standard. Her finder du dristig storby-stil, behagelig siddehøjde og minibilens overlegne agilitet i skøn forening.

Ignis er kun 3,7 meter lang, men med en højde og frihøjde som sin storebror Vitara har den sin helt egen, markante udstråling. Og da den er udviklet på Suzukis nye platform, er der faktisk overraskende god plads i kabinen og i bagagerummet.

Priserne på Ignis starter på kun 136.990 kr. Og det er for Club-modellen, som har både hybridteknik, LED-forlygter, aircondition, el-ruder for, fjernbetjent centrallås og Bluetooth til håndfri betjening af mobilen på udstyrslisten. Under motorhjelmen ligger Suzukis energieffektive 1,2 Dualjetmotor med 4 cylindre og avanceret teknik, der gør Ignis i stand til at tilbagelægge op til 20 km/l ved blandet kørsel iflg. den restriktive WLTP-norm.

vitara 01 front vitara 03 back

Vitara - Den store økonomiske SUV

Takket være Suzukis 48V hybridteknik er vores store, fede SUV-hybrid, Vitara en imponerende økonomisk bil til en ganske overkommelig pris. Her leverer det kraftige hybridsystem også et ekstra el-motor moment til benzinmotoren når du kalder på kræfter. Under motorhjelmen ligger 1,4 Boosterjet turbomotoren, der yder 129 hk. Økonomien hjælpes godt på vej af flotte 18,5 km/l ved blandet kørsel (WLTP-norm), og en halvårlig ejerafgift fra kun 560 kr.

Med Vitara får du en stor, økonomisk bil med med masser af attitude og udstråling. Du sidder højt og godt i den rummelige kabine og bagagerummet er stort nok til at opfylde de flestes behov. Selv i den billigste version til 219.990 kroner, får du hybridteknik, automatisk nødbremse, vognbaneassistent med force-back, skiltegenkendelse, LED-forlygter, klimaanlæg, el-ruder for, fjernbetjent centrallås og meget mere med til prisen.

Hybridteknik fra Suzuki

  • Hybridteknikken består af en el-motor, et lithium-batteri og et avanceret styresystem.

  • Under kørslen aflaster el-motoren benzinmotoren ved igangsætning og acceleration.

  • Når speederen slippes, opsamles energien fra motorbremsningen.

  • Den gratis strøm lagres på lithium batteriet, der har en stor evne til at modtage og afgive strøm.

  • Ved automatisk start/stop er det el-motoren, der sørger for genstart af benzinmotoren. Det foregår derfor lydløst.

  • Hele hybrid systemet er så kompakt, at bilens vægt holdes nede.

  • Forbedrer benzinøkonomien med ca. 10% i Swift og Ignis og helt op til 20% i Vitara og S-Cross (afhængigt af kørestil- og mønster).

  • Lav halvårlig ejerafgift på kun 520 kr. for Swift og Ignis Hybrid og 560 kr. for Vitara Hybrid.

Suzuki artikler og nyheder Artikler & nyheder

Nyt fra Suzuki - Verden rundt
Suzuki Motor Corporation er et multinationalt selskab med mere end 50.000 medarbejdere. Suzuki...
Ny topplacering til Suzuki i kundetilfredshed
I den helt friske AutoIndex 2021 analyse kan Suzuki endnu en gang bryste sig af, at Suzuki-ejerne...
Suzuki Motorsport 2021
Suzuki Motorsport deltager i både nationale og internationale rallyløb, herunder den danske DM...