Suzuki Crossovers

Hvad er en crossover?

  • En Crossover er en noget nyere biltype end det mere kendte SUV begreb. Det kan bedst forklares som en bil, der er en "krydsning" mellem en SUVer og en almindelig personbil.

  • En crossover er typisk bygget på en almindelig personbils platform. Men designet er mere afrundet og frihøjden lidt højere end i en personbil. Suzuki S-Cross er et godt eksempel på en crossover, og dennes forløber, SX4, var faktisk den første af slagsen på markedet.

  • Til orientering er SUV en forkortelse af det engelske Sport Utility Vehicle. Oprindeligt blev det brugt om biler, der kombinerede egenskaberne fra en stor og tung offroader, med egenskaberne fra en stationcar. Den er solidt bygget, ligner en moderne offroader og hvis man vil bryste sig af at være en ægte SUV, har den også mulighed for 4-hjulstræk. Suzuki Vitara var med til at skabe SUV klassen tilbage i 1988.

Crossovers fra Suzuki

s cross 01 front s cross 03 back

S-Cross Hybrid fra 224.990 kr

Suzuki S-Cross forener det bedste fra en stationcar og en SUV i én og samme crossover. Den rummer snildt hele familien, mens udstyrsniveauet imponerer. Under motorhjelmen ligger den kraftfulde 1.4 Boosterjet-turbomotor og Suzukis originale og effektive 48V hybridteknik er standard på alle modellerne med manuelt gear. Og så trækker S-Cross 1.500 kg på krogen.

Her er godt udsyn, god siddehøjde og masser af plads i både kabine og bagagerum, så den kan klare de fleste af familiens opgaver uden at kny.

Udstyrslisten er omfattende og inkluderer allerede i den billigste Comfort-model 48V hybridteknik, automatisk nødbremse, aktiv fartpilot, LED forlygter, 7 airbags, klimaanlæg (2-zoners), el-ruder for og bag, ratbetjent cd-radio med Bluetooth og meget mere!

vitara 01 front vitara 03 back

Vitara Hybrid fra 219.990 kr

Selvom Suzuki Vitara er en ægte SUV, har den mange af crossover-bilens fordele som fx høj siddeposition og god plads i kabinen. Her får du Suzukis 48V hybridteknik med i alle modeller, 129 hk Boosterjet turbomotor, fedt udstyr og 1.500 kg på krogen som standard. Og den fås naturligvis også med AllGrip 4WD for uovertruffen fremkommelighed.

Vitara står som en skarpsleben og kompakt SUV med stor attitude og udstråling. Du sidder højt og godt i den rummelige kabine, og bagagerummet er stort nok til at opfylde familiens mange behov. Selv i den billigste udgave til 219.990 kr., får du hybridteknik, automatisk nødbremse, vognbaneassistent med force-back, skiltegenkendelse, LED-forlygter, klimaanlæg, el-ruder for, fjernbetjent centrallås og meget mere med til prisen.

ignis 01 front kompr ignis 03 back kompr

Ignis Hybrid fra 136.990 kr

Hos Suzuki behøver du ikke kun kigge på de store biler for at finde fordelene fra en crossover eller SUV. Her kan du nemlig hoppe ind i Ignis – markedets enestående, ultra-kompakte SUV med hybridteknik som standard. Her får du dristig storby-stil, behagelig siddehøjde, god plads og minibilens overlegne manøvreevne i skøn forening.

Ignis er kun 3,7 meter lang, men med en højde og frihøjde som sin storebror Vitara, har Ignis sin helt egen og markante udstråling. Og da den er udviklet på Suzukis nye platform, er der overraskende god plads både i kabinen og i bagagerummet.

Prisen på Ignis starter prismæssigt ved kun 136.990 kr. for Club-modellen. Men allerede her, finder du både hybridteknik, LED-forlygter, aircondition, el-ruder for, fjernbetjent centrallås og Bluetooth til håndfri betjening af mobilen.

Suzuki artikler og nyheder Artikler & nyheder

Nyt fra Suzuki - Verden rundt
Suzuki Motor Corporation er et multinationalt selskab med mere end 50.000 medarbejdere. Suzuki...
Ny topplacering til Suzuki i kundetilfredshed
I den helt friske AutoIndex 2021 analyse kan Suzuki endnu en gang bryste sig af, at Suzuki-ejerne...
Suzuki Motorsport 2021
Suzuki Motorsport deltager i både nationale og internationale rallyløb, herunder den danske DM...