Suzuki familiebiler

s cross 01 front S Cross interior 0002 2Compr rgb

Skarp familiebil med hybrid fra 224.990 kr

Suzuki S-Cross er den ideelle familiebil. Her mødes det bedste fra en stationcar og en SUV i én og samme bil. Du vil opleve, at der både er godt udsyn, god siddehøjde og masser af plads i både kabine og bagagerum. En almindelig barnevogn glider ubesværet ind i det 430 liter store bagagerum, som også rummer ekstra opbevaringsrum i siden og en praktisk dobbeltbund, hvor dine ejendele kan skjules for nysgerrige blikke. Bagsædet er selvfølgelig med 60/40 split for større fleksibilitet og er udstyret med Isofix-beslag til nem og sikker montering af 2 barnestole.

Udstyrslisten i S-Cross er ret så imponerende og omfatter allerede i den billigste Comfort-model 48V hybridteknik, automatisk nødbremse, aktiv fartpilot, LED-forlygter, 7 airbags, klimaanlæg (2-zoners), el-ruder for og bag, ratbetjent cd-radio med Bluetooth og meget mere! I det øvrige S-Cross program finder du udstyrsdetaljer som fx alufælge, multimediecenter med farveskærm og bakkamera, Apple CarPlay/Android Auto, nøglefri betjening, navigation og el-betjent panoramasoltag.

Under motorhjelmen ligger Suzukis 1.4 Boosterjet turbomotor med 129 hk og 48V hybridteknik. Så S-Cross byder altså på både kræfter og økonomisk kørsel. Benzinøkonomien er på flotte 17,5 - 18,5 km/l ved blandet kørsel iflg. den mere restriktive WLTP-norm.

vitara 01 front Suzuki Vitara bagagerum kompr

SUV familiebil med hybrid Fra 219.990 kr

Et andet godt bilvalg til familien er Suzuki Vitara. Her finder du også en behagelig siddeposition og god plads i både kabine og bagagerum. Bagsædet er med 60/40 split og bagagerummet, der har en volumen på 375 liter kan udvides til hele 1.120 liter. Med Isofix-beslag er det super nemt, at montere barnestolene korrekt og sikkert.

Under motorhjelmen finder du Suzukis 48V hybridteknik, som er standard i alle modeller med manuelt gear, 129 hk Boosterjet turbomotor og masser af fedt udstyr. Og Vitara fås naturligvis også med AllGrip 4WD for uovertruffen fremkommelighed.

Designmæssigt står Vitara som en skarpsleben og kompakt SUV med stor attitude og udstråling. Familien sidder højt og godt i den rummelige kabine med glimrende lysindfald. Og selv i den billigste Club-version, får du hybrid-teknik, automatisk nødbremse, vognbaneassistent med force-back, skiltegenkendelse, LED forlygter, klimaanlæg, el-ruder for, fjernbetjent centrallås og meget mere med til prisen.

En god familiebil skal...

  • Have en god rummelighed i kabinen, og det skal være nemt at komme ind og ud af bilen med døre, der kan åbnes bredt op

  • Det skal være nemt at montere/afmontere barnestole på bagsædet. Og at få barnet sikkert ind og ud af døråbningen

  • Bagagerummet skal være rummeligt og regulært i sin udformning, så det er nemt at få indkøb, fritidsudstyr og hverdagsgrej ind og ud

  • Sikkerheden skal være i orden. Automatisk nødbremsesystem, der kan minimere risikoen for et sammenstød og aktiv fartpilot, der kan holde den rigtige sikkerhedsafstand til den forankørende er et must

  • Aircondition hjælper med til at holde en behagelig temperatur i kabinen til gavn for humøret og indeklimaet

  • Mørk-tonede bagruder kan være en rigtig god idé, så solens stråler ikke generer, og så overophedning kan undgås

  • Fleksibel indretning af familiebilens kabine og bagagerum gør det nemmere, at få bilen til at opfylde de forskellige behov, der opstår i en travl hverdag

  • En Bluetooth forbindelse gør det muligt for alle, store som små, at vælge musik og streame det via bilens anlæg

swace glx 001 front variant pearl white 1560x1070 Suzuki Swace bagagerum 3 117

Stationcar med selvopladende hybridteknik

Den nye Suzuki Swace er en oplagt familiebil. Den er en stor, rummelig og fleksibel stationcar, der er som skabt for fremtiden og den krævende familie. Med 122 hk og avanceret og selvopladende hybridteknik, der giver en uovertruffen benzinøkonomi på 22,2 km/l og lav CO2-udledning (WLTP-norm) – og som er utrolig nem, at have med at gøre i det daglige. Du skal nemlig ikke tænke på opladning af batteriet, der sker helt automatisk under kørsel.

Det store bagagerum rummer 596 liter, og lægger du bagsæderne ned, får du et rum på hele 1,85 meter i længden med plant underlag - og en volumen på hele 1.606 liter. Og generelt er der bare utroligt mange muligheder for at indrette familiebilen Swace, så den passer optimalt til situationen.

Swace fås i to udstyrsvarianter Active og Exclusive. Og begge har fede detaljer som fx trinløst automatgear, opvarmet og multijusterbart læderrat, fuldautomatisk klimaanlæg med 2 zoner, regnsensor på viskerfunktionen, automatisk nedblænding af bakspejlet, varmefunktion ved vinduesviskerne og et overbevisende multimedieanlæg med 8” farveskærm. Og på sikkerhedssiden er automatisk nødbremse, aktiv fartpilot, skiltegenkendelse, vognbaneassistent med aktiv styring og LED forlygter med aut. op- og nedblænding standard.

Mød Suzuki familiebilerne

Suzuki artikler og nyheder Artikler & nyheder

Cappuccino - Suzukis charmerende roadster
Suzuki Motorsport 2021
Suzuki Motorsport deltager i både nationale og internationale rallyløb, herunder den danske DM...
Suzuki 4x4 Denmark - offroad for alle
Suzukis offroad modeller har deres egen fanskare, der arrangerer træf og deler tips og tricks med...