Suzuki Swift 1 1500px

Køreglad Swift Hybrid fra 139.990 kr

Med en startpris for Swift Hybrid på kun 139.990 kr. for Club-modellen får du en utrolig billig hybridbil, der til fulde kan leve op til betegnelsen "et rigtigt godt køb". Udstyrslisten omfatter fx vigtigt udstyr som automatisk nødbremse, aktiv fartpilot, Full-LED forlygter, aircondition, el-ruder for, Bluetooth, fjernbetjent centrallås og sidespejle med varme.

Køreglæden er også standard! Selvom Swift er tungt pakket med fede features, er den let og agil at køre i plus meget økonomisk. Og med Suzukis hybridteknologi som standard kan du køre længere på literen med lavere CO2-udledning - især ved bykørsel.

Under motorhjelmen ligger den energieffektive 4-cylindrede Dualjet-motor, og benzinforbruget ved blandet kørsel er på op til flotte 21,3 km/l (WLTP), mens den halvårlige ejerafgift er på kun 500 kr.

Swift Hybrid 1 1300px

Hybrid er standard

Suzukis originale hybrid-teknik er nu standard i alle udgaver af Swift, Ignis, Vitara og S-Cross. Systemet er ligeså effektivt, som det er enkelt, og derfor er vores hybridbiler til at betale for alle, der vil køre med på den grønne bølge.

Systemet består af en integreret el-motor/generator, et effektivt lithium-batteri, lydløst stop/start og et avanceret styresystem. Du samler selv gratis overskudsenergi op under kørslen, som så bruges til at aflaste benzinmotoren. Dermed kører du længere på literen - især ved bykørsel.

Suzuki Ignis 2 1400px

Mini-SUV'en Ignis fra 136.990 kr.

Danmarks billigste SUV hedder Suzuki Ignis. Fra kun 136.990 kr. kan du hoppe ind i markedets enestående ultra-kompakte SUV, der har hybridteknik som standard. Her finder du dristig storby-stil, behagelig siddehøjde og minibilens overlegne manøvreevne i skøn forening.

Ignis er kun 3,7 meter lang, men med en højde og frihøjde som sin storebror Vitara, har den frække mini-SUV sin helt egen, og markante udstråling. Og der er overraskende god plads både i kabinen og i bagagerummet.

Til startprisen får du Club-modellen med både hybridteknik, LED-forlygter, aircondition, el-ruder for, fjernbetjent centrallås og Bluetooth til håndfri betjening af mobilen. Under motorhjelmen ligger Suzukis energieffektive 1,2 Dualjetmotor med 4-cylindre og avanceret teknik. Ved blandet kørsel klarer den op til 20 km/l iflg. den restriktive WLTP-norm

Derfor skal du vælge Suzuki

  • Suzuki er japansk kvalitet med høj holdbarhed

  • Hybridteknik er standard

  • Høj driftssikkerhed giver lave driftsomkostninger

  • God totaløkonomi med biler der kører langt på literen, lav afskrivning, billig ejerafgift få reparationer

  • Fabriksgaranti på 3 år/100.000 km og 12 år mod rustgennemtæring

  • Attraktivt billån med 7 års garantiforsikring

  • Første måneds forsikring er gratis

  • Suzuki kunderne har høj kundetilfredshed

Suzuki artikler og nyheder Artikler & nyheder

Cappuccino - Suzukis charmerende roadster
Suzuki Motorsport 2021
Suzuki Motorsport deltager i både nationale og internationale rallyløb, herunder den danske DM...
Suzuki 4x4 Denmark - offroad for alle
Suzukis offroad modeller har deres egen fanskare, der arrangerer træf og deler tips og tricks med...