Suzuki Swift 1 1500px

Suzuki Swift - Mere sikkerhedsudstyr end nogensinde

Prisen på Suzuki Swift Hybrid starter ved kun 147.990 kr. for en Club-model. Og med den følger væsentligt udstyr som fx automatisk nødbremse, aktiv fartpilot, Full-LED forlygter, aircondition, el-ruder for, Bluetooth, fjernbetjent centrallås og sidespejle med varme. Så selv den billigste Swift er altså rigtig godt kørende på udstyrsfronten.

Minibilen løfter humøret. Det ikoniske design har sammen med undervognens opsætning og styresystemet gjort Suzuki Swift kendt som den køregladeste bil i mini-klassen.

Selvom Swift er spækket med fede features, er den let, agil og økonomisk at køre i. Og med Suzukis hybridteknik som standard i alle modeller, kommer du længere på literen med lavere CO2- udledning - især ved bykørsel.

Suzuki Ignis 1 1400px

Suzuki Ignis: Kompakt - SUV - Hybrid

Hop ind i Ignis – markedets enestående ultra-kompakte SUV. Den er lille ja, men også ret så rummelig af en minibil at være. Her finder du dristig storbystil, behagelig siddehøjde og minibilens overlegne manøvreevne i skøn forening.

Ignis er kun 3,7 meter lang, men med en højde og frihøjde som sin storebror Vitara, har den sin helt egen, markante udstråling. Og fordi den er udviklet på Suzukis nye platform, er der overraskende god plads både i kabinen og i bagagerummet.

Modelprogrammet starter prismæssigt ved kun 144.990 kr. for en Ignis Hybrid Club. Her får du både hybridteknik, LED-forlygter, aircondition, el-ruder for, fjernbetjent centrallås og Bluetooth til håndfri betjening af mobilen.

Swift Hybrid 1 1300px

Hybridteknik er standard

Suzukis originale 12V hybridteknik er standard i alle udgaver af Swift og Ignis. Systemet er oplagt til de små biler og ligeså effektivt, som det er enkelt. Derfor er vores minibiler til at betale for alle, der vil køre med på den grønne bølge.

Systemet består af en integreret el-motor/generator, et effektivt lithium-batteri, lydløst stop/start og et avanceret styresystem. Du samler selv gratis overskudsenergi op under kørslen, som så bruges til at aflaste benzinmotoren. Dermed kører du længere på literen - især ved bykørsel.

Derfor skal du vælge Suzuki

  • Suzuki er japansk kvalitet med høj holdbarhed

  • Høj driftssikkerhed giver lave driftsomkostninger

  • Hybridteknik er standard i alle modeller

  • God totaløkonomi med biler der kører langt på literen, lav afskrivning, billig ejerafgift få reparationer

  • Fabriksgaranti på 3 år/100.000 km og 12 år mod rustgennemtæring

  • Attraktivt billån med 7 års garantiforsikring

  • Første måneds forsikring er gratis

  • Suzuki kunderne har høj kundetilfredshed

Mød Suzukis minibiler

Suzuki artikler og nyheder Artikler & nyheder

Nyt fra Suzuki - Verden rundt
Suzuki Motor Corporation er et multinationalt selskab med mere end 50.000 medarbejdere. Suzuki...
Suzuki Motorsport 2020
Suzuki Motorsport deltager i både nationale og internationale rallyløb, herunder den...
Jordemoderens Jimny
Læs om familien Genckels begejstring for charmetrolden Suzuki Jimny.