Dakar 1

Både fysikken, materiellet og psyken fik sig en hård medfart, da brødrene Clausen satte alt ind på at nå målstregen i årets rally til Dakar

Brødrene Clausen stillede op til start igen i 2017

Opdateret februar 2017

Desværre lykkedes det ikke brødrene at få bilen tilbage på sporet efter et uheld på 4. etape. Et lidt for stort hul ramt med lidt for høj fart i de berygtede Atlasbjerge, gjorde at de ikke kunne fortsætte løbet.

Ødelagt trækaksel, støddæmper, bremser og et højre forhjul der nærmest stod på tværs. Løbets officielle tekniske support fra det lokale værksted "Garage Iriki" svejste, skar, boltede højre forreste hjørne på bilen sammen. Tre mand i fire timer midt ude i den helt store sandkasse asede og masede.

"De fik os på hjul - så vi i sneglefart kunne trille de ca 120 km til det værksted i Zagora som igennem årtier har hjulpet rallybiler med lygterne i mod Dakar videre. Værkstedet har med bl.a. reservedele som kom med natbussen fra Cadablanca 900 km væk kæmpet i næsten et døgn. Alle byens klogeste, smede, autoelektrikere og chefen selv Said Irik -har arbejder hårdt og beundringsværdigt. Bilen kører nu efter mere end et døgns arbejde som en drøm."

Desværre kunne de ikke fixe bilens elektronik til differentialegearet, det betyder at bilen kun trækker på to hjul, og at drømmen om at gentage succesen fra 2015 - nemlig at gennemføre Intercontinental Rally 2017 Race to Dakar var definitivt slut.

Suzuki artikler og nyheder Artikler & nyheder

Nyt fra Suzuki - Verden rundt
Suzuki Motor Corporation er et multinationalt selskab med mere end 50.000 medarbejdere. Suzuki...
Ny topplacering til Suzuki i kundetilfredshed
I den helt friske AutoIndex 2021 analyse kan Suzuki endnu en gang bryste sig af, at Suzuki-ejerne...
Suzuki Motorsport 2021
Suzuki Motorsport deltager i både nationale og internationale rallyløb, herunder den danske DM...