Jordemoderens Jimny
Jordemoderens Jimny

Da familien Genckel købte en Suzuki Jimny, så var det egentlig meningen, at det var Anne Louise, som skulle køre i den som jordemoder

Anne Louise har lidt svært ved at få Jimnyen lokket fra sin mand

“Han ringede til mig og sagde, at han havde fundet den perfekte bil til at gøre reklame for mit firma,” griner Anne Louise.

Der var bare ét problem. Da først Morten var begyndt at køre i Jimnyen, var han meget svær at få ud af den igen. “Det skulle primært være min bil, men jeg har altså ikke brugt den så meget!” som Anne Louise siger.

Med den iøjnefaldende foliering er Jimny’en også god til at tiltrække sig opmærksomheden.

“Jeg ved ikke helt, hvad det er, men det er bare en bil, som får noget opmærksomhed,” siger Anne Louise. “Det er måske noget med, at den har et glimt i øjet, men der er virkelig mange, som kigger efter den, ikke mindst børn – men voksne kigger altså også.”

Jimny’en er også den bil, valget falder på, når nogen skal køres til fodbold eller gymnastik. Også selv om det egentlig var meningen, at det var Anne Louise, som skulle køre rundt til de gravide som jordemoder.

“Nu har jeg fået sat noget reklame på for mit firma, og så tror jeg på sigt, at vi kommer til at dele den lidt mere,” som hun siger.

Morten indrømmer da også, at den måske lidt har mistet det maskuline udtryk, nu hvor der står ’Barsel Booster’ på siden, og at Jimny’en måske nu bliver firmabil.

“Lad os nu se, lad os nu se,” siger han. “Jeg er ekstremt glad for at køre i den, det må jeg sige ...”

Offroad på Sjælsmark øvelsesterræn

Der gik heller ikke lang tid før Jimnyen fik sin ilddåb, da Morten tog bilen med ud at køre offroad på Sjælsmark øvelsesterræn.

“Det gik helt forrygende, men jeg kom skævt ind på et vandhul og sad fast på bugen i et af de her kampvognsspor,” griner han. “Jeg måtte have hjælp til at komme fri, og det fik jeg live på Facebook fra andre Suzuki Jimny-ejere, det var ret fantastisk!”

Netop det community, som findes omkring Jimny, er en af de ting, Morten godt kan lide.

“Jeg kører også motorcykel, og det er meget det samme, når man kører Jimny, hvor man hilser på hinanden, når man mødes.”

Suzuki artikler og nyheder Artikler & nyheder

Nyt fra Suzuki - Verden rundt
Suzuki Motor Corporation er et multinationalt selskab med mere end 50.000 medarbejdere. Suzuki...
Suzuki Motorsport 2020
Suzuki Motorsport deltager i både nationale og internationale rallyløb, herunder den...
Jordemoderens Jimny
Læs om familien Genckels begejstring for charmetrolden Suzuki Jimny.