SÆT BARE FORVENTNINGERNE I HØJESTE GEAR
SÆT BARE FORVENTNINGERNE I HØJESTE GEAR

swace nytaar 2020 1600x1100px rgb

SWACE HYBRID. FAMILIENS SELVOPLADELIGE STATIONCAR!

Her får du en lækker og rummelig hybridbil med en økonomisk benzinmotor, der er koblet sammen med en kraftfuld og effektiv el-motor på 72 hk. Tilsammen giver det dig 122 villige hestekræfter og en imponerende rækkevidde på næsten 1.000 km ved fuld tank.

El-motoren får strøm fra et batteri, gemt væk under gulvet i bilen. Populært sagt lader bilen selv batteriet op med overskudsenergi, mens den kører. Og hver gang du bremser eller slipper speederen, opsamles der yderligere energi på batteriet, som herefter bidrager med strøm til kørslen. Det mindsker benzinforbruget, og faktisk kan du opleve at Swace Hybrid kører på el mere end 50 procent af tiden, når du kører bykørsel.

Lige nu får du 30.000 kr. i sommerrabat på Swace Hybrid!

vitara 01 front kompr

FORVENT MERE SUV MED VITARA HYBRID FRA KUN 219.990 KR.

Du vil blive overrasket over, hvor meget SUV man får i en Suzuki Vitara fra kun 219.990 kr. Her får du nemlig rendyrket SUV-design, masser af fedt udstyr som klimaanlæg, regnsensor, LED-forlygter og aktiv fartpilot som standard i alle varianter. Du får også en stærk turbomotor, der altid er forsynet med vores effektive 48V hybridteknik og trækker op til 1.500 kg. Dette system sikrer Vitara 18,5 km/l ved blandet kørsel (WLTP-norm), hvilket bringer den i energiklasse A+.

Vitara fås også med det avancerede 4-hjulstræk, AllGrip Select. En selvfølgelighed på en ægte SUV som Vitara, men langt mere end du kan forvente andre steder. Vitara fås fra kun 219.990 kr.

swift exclusive burning red pearl metallic 2020 rgb kompr

SWIFT HYBRID FRA KUN 139.990 KR.

Hvad kan man egentlig forvente af en bil til en startpris på under 140.000 kr.? En hel del skulle vi hilse og sige. I hvert fald hvis der står Suzuki Swift på. Mere fræk både at se på og køre i. Mere veludstyret med LED-lygter, aktiv fartpilot og hybrid som standard. Mere benzinøkonomisk end alle andre i sin prisklasse: Hele 21,3 km/l og energiklasse A++. Det gør Swift Hybrid til bilen med den laveste CO2-udledning og bedste brændstoføkonomi i sin prisklasse*, og priserne starter fra kun 139.990 kr. Og hvis du vælger Swift Action, følger en lang række avancerede sikkerhedsfeatures, der er også er helt unikke for klassen.

*Prisklassen op til 150.000 kr.

Suzuki Ignis Adventure for

IGNIS HYBRID FRA KUN 136.990 KR

Suzuki Ignis er vores kompakte SUV. Og selvom bilen tilhører mini-klassen, kan du roligt skrue op for forventningerne. Som SUV byder Ignis nemlig ikke bare på god plads i kabine og bagagerum, men også på høj siddeposition og behagelige ind- og udstigningsforhold. Ignis er forsynet med Suzukis 12V hybridteknik, hvor en elmotor assisterer benzinmotoren ved igangsætning og acceleration. Dermed spares der på de dyre dråber og på CO2-udledningen. Ved blandet kørsel kører Ignis flotte 19,6 km/l (WLTP-norm), og ejerafgiften er fra kun 520 kroner halvårligt.

Som en ekstra overraskelse har Ignis også rigt med udstyr. Fx er LED-forlygter standard helt fra 139.990 kr. Og er det ikke nok, fås Ignis med features som længdejusterbart bagsæde, bakkamera, slingreadvarsel, vognbaneassistent og meget andet.

Sphere Blue Metallic ZQ4 ny 3

S-CROSS HYBRID- EN USÆDVANLIG SKARP FAMILIE-CROSSOVER

Suzuki S-Cross forener det bedste fra en stationcar og en SUV i én og samme crossover, og så trækker S-Cross hele 1.500 kg på krogen. Den rummer snildt hele familien, mens udstyrsniveauet imponerer. Fx er LED-forlygter, aktiv fartpilot, klimaanlæg og meget andet standard på alle S-Cross. Under motorhjelmen ligger den kraftfulde 1.4 Boosterjet-turbomotor, og Suzukis originale og effektive 48V hybridteknik er standard. Med sine op til 18,5 km/l er S-Cross i energiklasse A+.

Se mere om S-Cross og lad dig imponere over, hvor meget du kan forvente af en Crossover. Prisen på S-Cross Hybrid 48V starter fra kun 224.990 kr.

across nytaar 2020 1600x1100px rgb

ACROSS HYBRID. KRAFTFULD PLUG-IN HYBRID

Den nye Suzuki Across er en stor, robust og sporty SUV, udstyret med et avanceret Plug-in Hybridsystem og elektronisk E-Four 4-hjulstræk. Her krydses kompromisløs ydelse med opladningshybridens fleksibilitet og den moderne SUV's rummelighed og rå look.

Alt fra den kraftfulde, sporty front over de store 19” alufælge til den skarptskårne bagende signalerer, at her kommer en kompromisløs SUV med styr på tingene. Og med sine imponerende 306 hk, sine 0-100 km/t på 6,2 sekunder, en elektrisk rækkevidde på klasseledende 75 km og en brændstoføkonomi på op til 100 km/l (WLTP-norm med opladet batteri) kan de fleste få indfriet deres skyhøje forventninger.

Suzuki artikler og nyheder Artikler & nyheder

Nyt fra Suzuki - Verden rundt
Suzuki Motor Corporation er et multinationalt selskab med mere end 50.000 medarbejdere. Suzuki...
Ny topplacering til Suzuki i kundetilfredshed
I den helt friske AutoIndex 2021 analyse kan Suzuki endnu en gang bryste sig af, at Suzuki-ejerne...
Suzuki Motorsport 2021
Suzuki Motorsport deltager i både nationale og internationale rallyløb, herunder den danske DM...