suzuki forhandler fjerritslev

HJN Auto ApS

HJN Auto ApS er et traditionsrigt og moderne bilhus, der byder på kvalitetsarbejde samt veluddannede medarbejdere. Vi beskæftiger 16 medarbejdere i Fjerritslev indenfor salg af person- og varevogne, administration, værksted, reservedelslager samt undervognscenter.

Vi er autoriseret Suzuki og Dinitrol forhandlere. Hans Jørgen Nielsen startede forretningen i 1983. Lokalerne har dog flere gange ændret form og størrelse, hvilket har været med til at gøre dagligdagen lettere, og givet os flere tilfredse kunder.

Den 15. juni 2001 blev vi D·A·F kvalitetscertificeret. Danmarks Automobilforhandler Forenings kvalitetsstandard består af et sæt etiske regler og 34 kvalitetsnormer, der alle skal være opfyldt af forhandleren for at kunne blive certificeret. Kravene når ud i alle hjørner af virksomheden – lige fra serviceeftersyn til telefonpasning! Det betyder, at alle afdelinger hos os er blevet gennemgået, og at ledelse og medarbejdere aktivt har udarbejdet retningslinjer, der skal sikre kunderne den bedste service og kvalitet. Kun de forhandlere der lever op til D·A·Fs kvalitetskrav, kan blive certificeret.

Vores afdeling i Fjerritslev bliver 15. maj 2014 Autoriseret Suzuki forhandler med salg og service.

Indehaver hos HJN Auto, Lene Pedersen og Brian Jensen siger: ”Vi er utroligt glade for vores høje kundetilfredshed. Det er en stor anerkendelse af vores daglige indsats for at gøre vores kunder tilfredse, og beviser at vi ALTID sætter kunden i centrum. Vel at mærke i alle afdelinger af butikken. Og anerkendelsen betyder ligeså meget for vores medarbejdere, som den betyder for vores kunder.”

Vision: Vi vil gøre os fortjent til, at enhver, der tænker bil, tænker HJN Auto.

Kontakt

HJN Auto ApS
Svinkløvvej 87
9690 Fjerritslev

Tlf. 98 21 16 00

Mail til salgsafdeling: salg@hjnauto.dk

Mail til værksted: service@hjnauto.dk

http://www.hjnauto.dk

Åbningstider Salgsafdeling

Mandag - Torsdag 09:00 - 17:00

Fredag 09:00 - 16:00

Lørdag Lukket

Søndag 12:00 - 16:00

Åbningstider Værksted

Mandag - Torsdag 07:30 - 15:45

Fredag 07:30 - 13:30

Lørdag Lukket

Søndag Lukket

suzuki app screenshot generel

Hent vores app

Her kan du hente vores Suzuki App, hvor du som Suzuki-ejer fx kan bestille tid til service, holde styr på din bils data, få gode og anvendelige råd og gode tilbud til dig og din Suzuki.