suzuki forhandler frederikshavn

Frederikshavn Auto A/S

Hos Frederikshavn Auto er det den gode oplevelse der er i fokus, såvel ved et besøg på værkstedet eller i salgsafdelingen. Vi ønsker at give det lille ekstra, du ikke forventer. Vores medarbejdere gør hver dag det bedste for at være imødekommende og lytte til dine og din bils behov og levere den perfekte service.

Frederikshavn Auto har været autoriseret Suzuki forhandler siden 1996 vi har gennem de år leveret flere tusinde nye Suzuki biler til glade og tilfredse kunder. I dag rummer Suzuki´s modelprogram noget for enhver smag, og til særdeles fornuftige priser.

Kom ind og se de mange spændende nye Suzuki modeller i vores udstilling. Vi kan tilbyde en attraktiv finansiering fra Ebilfinans med mulighed for at tilkøbe en garantiforsikring så du er sikret i hele 7 år.

Vores autoriserede værksted med diplomuddannet Suzuki teknikere står klar til at servicere din bil med originale dele, så du er problemfrit kørende. Vi udfører naturligvis også skadesarbejde , så har bilen fået buler står vores pladeafdeling klar til at få bilen fin igen. Vi samarbejder med alle forsikringsselskaberne og stiller altid gratis lånebil til rådighed.

Kontakt

Frederikshavn Auto A/S
Barfredsvej 7-11
9900 Frederikshavn

Tlf. 98 43 26 00

Mail til salgsafdeling: info@frederikshavn-auto.dk

Mail til værksted: info@frederikshavn-auto.dk

http://www.frederikshavn-auto.dk

Åbningstider Salgsafdeling

Mandag - Torsdag 09:00 - 17:30

Fredag 09:00 - 16:30

Lørdag Lukket

Søndag 13:00 - 16:00

Åbningstider Værksted

Mandag - Torsdag 07:30 - 15:30

Fredag 07:30 - 15:00

Lørdag Lukket

Søndag Lukket

suzuki app screenshot generel

Hent vores app

Her kan du hente vores Suzuki App, hvor du som Suzuki-ejer fx kan bestille tid til service, holde styr på din bils data, få gode og anvendelige råd og gode tilbud til dig og din Suzuki.