suzuki forhandler helsingor

Harris Hansen Motor A/S

Harris Hansen biler A/S har forhandlet Suzuki i Helsingør siden 1996.

Forretningen blev oprindeligt startet som forhandler af Mazda af Poul Harris Hansen i 1972. Til dagligt bliver den nu drevet af Poul Harris Hansens søn Claus Harris & Carsten Warzar, der kom til forretningen i 1988. I dag beskæftiger Harris Hansen Biler A/S 10 dygtige og dedikerede medarbejdere, som er fordelt i 5 afdelinger:

- Salgsafdeling

- Administration

- Værksted

- Reservedele

- Klargøring

Medarbejderne bliver løbende efteruddannet, så de har den nyeste viden og kunnen inden for deres område. Det er derfor her, man finder nogle af Danmarks dygtigste Suzuki-teknikere. Hos Harris Hansen Biler A/S er service og kvaliteten af produkterne, og det arbejde der udføres, i højsædet. Det vigtigste for forretningen er dog, at kunderne oplever tryghed hele vejen fra køb af ny bil til den løbende vedligeholdelse og eventuelt senere salg. Derfor tager de sig tid til hver enkelt kunde og sikrer, at alle får en god oplevelse. Kig ind i forretningen, hvis du vil høre mere.

Kontakt

Harris Hansen Motor A/S
Fabriksvej 7
3000 Helsingør

Tlf. 49 22 44 22

Mail til salgsafdeling: cw@harrishansenbiler.dk

Mail til værksted: mj@harrishansenbiler.dk

http://www.harrishansenbiler.dk

Åbningstider Salgsafdeling

Mandag - Fredag 09:30 - 17:30

Lørdag - Søndag 11:00 - 15:00

Åbningstider Værksted

Mandag - Torsdag 07:30 - 16:00

Fredag 07:30 - 15:00

Lørdag Lukket

Søndag Lukket

suzuki app screenshot generel

Hent vores app

Her kan du hente vores Suzuki App, hvor du som Suzuki-ejer fx kan bestille tid til service, holde styr på din bils data, få gode og anvendelige råd og gode tilbud til dig og din Suzuki.