suzuki forhandler hillerod 1600343423.JPG

Due Andersen Biler A/S

Due Andersen Biler A/S har siden 1996 været autoriseret Suzuki forhandler, men historien går tilbage til Jørgen Due Andersen, som grundlagde firmaet i 1968. I dag ejes Due Andersen Biler A/S af sønnen Søren Due Andersen.

Salgsafdeling

I vores salgsafdeling bliver du mødt af et yderst engageret salgsteam med et højt produktkendskab og mange års erfaring i branchen.

Vi har en målsætning om at levere den bedste købsoplevelse hver gang og er altid opdateret med de nyeste informationer om de nye modeller og kan der igennem vejlede dig som kunde bedst muligt.

Står du og søger efter en solid og god brugt bil, har vi altid mere end 30 brugte biler på lager. Det er for det meste biler vi selv tager i bytte og ofte kender historikken bagved.

Vores salgsteam er løbende opdateret på de forskellige finansieringsløsninger og tilbyder den bedste vejledning i finansiering af din bil.

Besøg vores udstilling på Frejasvej 31 i Hillerød og oplev Suzuki’s store modelprogram og få en prøvetur.

Værksted & Reservedele

Hos Due Andersen Biler A/S klarer vi alle opgaver!

Vi tilbyder en bred vifte af serviceydelser inden for mekanisk værksted, skadecenter og stort originalt reservedelslager.

I indskrivningen på værkstedet mødes du af vores værkførere, som med mange års erfaring kan rådgive med vedligeholdelse og reparation af din bil.

På værkstedet står vores professionelle team af højst uddannet Suzuki teknikere til rådighed med alle typer serviceeftersyn og reparationer af Suzuki biler. De er konstant opdaterede med nyeste tekniske viden.

Er du interesseret i en Tryghedsaftale? Med en Tryghedsaftale hos os, får du ikke alene tryghed og styr på budgettet. Du er også sikker på, at din bil bliver serviceret efter alle forskrifter med originale reservedele.

Kontakt os for yderligere information.

Kontakt

Due Andersen Biler A/S
Frejasvej 31
3400 Hillerød

Tlf. 48 26 76 66

Mail til salgsafdeling: salg@due-andersen.dk

Mail til værksted: vaerksted@due-andersen.dk

http://www.due-andersen.dk

Åbningstider Salgsafdeling

Mandag - Fredag 09:00 - 17:30

Lørdag Lukket

Søndag 11:00 - 15:00

Åbningstider Værksted

Mandag - Torsdag 07:30 - 15:30

Fredag 07:30 - 15:00

Lørdag Lukket

Søndag Lukket

suzuki app screenshot generel

Hent vores app

Her kan du hente vores Suzuki App, hvor du som Suzuki-ejer fx kan bestille tid til service, holde styr på din bils data, få gode og anvendelige råd og gode tilbud til dig og din Suzuki.