suzuki forhandler horsens

Ole Winther Auto A/S

Hos Ole Winther Auto ved vi godt, at køb af bil er en stor beslutning. Ofte et af de største køb, vi foretager i vores tilværelse. Derfor vil vi gøre vores fremmeste for at hjælpe dig med at træffe den. Vi ser os selv som rådgivere frem for sælgere.

Det betyder, at det vigtigste er, at du føler, du har fået den bedst mulige rådgivning. En rådgivning, der har taget udgangspunkt i din situation og dine ønsker. Så er det faktisk ikke så vigtigt for os, om vi ender med en slutseddel. Det vigtigste er, at du har lyst til at komme igen.

Som bilforhandler er det nemlig ikke nødvendigvis svært at sælge den første bil, men hvis kunderne kommer tilbage for bil nummer to, tre og fire, så har vi gjort noget helt rigtigt. Og heldigvis har vi rigtig mange kunder, der kommer igen. Som kunde handler det om tillid og troværdighed. Så hvis du går herfra med følelsen af, at det er dine behov og ønsker, der har været i fokus, ja - så har vi gjort vores arbejde godt.

Kontakt

Ole Winther Auto A/S
Høegh Guldbergsgade 38
8700 Horsens

Tlf. 75 63 05 00

Mail til salgsafdeling: horsens@olewinther.dk

Mail til værksted: horsens@olewinther.dk

http://www.olewinther.dk/

Åbningstider Salgsafdeling

Mandag - Fredag 09:00 - 17:00

Lørdag Lukket

Søndag 11:00 - 15:00

Åbningstider Værksted

Mandag - Torsdag 07:30 - 16:00

Fredag 07:30 - 12:30

Lørdag Lukket

Søndag Lukket

suzuki app screenshot generel

Hent vores app

Her kan du hente vores Suzuki App, hvor du som Suzuki-ejer fx kan bestille tid til service, holde styr på din bils data, få gode og anvendelige råd og gode tilbud til dig og din Suzuki.