suzuki forhandler kolding

Aunsbjerg Kolding A/S

HVEM KAN TAGE SIG BEDRE AF DIN SUZUKI END Aunsbjergs AUTORISEREDE SUZUKI-MEKANIKERE?

Hos Aunsbjerg sørger vi for, at din Suzuki er i trygge hænder, når du afleverer den til service. Vi har sammensat et dygtigt team af special uddannede Suzuki-teknikere, der altid er helt opdaterede på teknologien og mekanikken i Suzukis biler.

På vores autoriserede Suzuki-værksted er du garanteret, at der kun bruges originale reservedele, når din bil serviceres. Det gør vi, fordi de er konstrueret efter meget strenge specifikationer og bliver testet regelmæssigt. Vi kan derfor stå inde for kvaliteten. Det er desuden kun på et autoriseret Suzuki-værksted, at du kan få garantireparationer på din bil. Dermed bevarer bilen sine oprindelige køreegenskaber og gensalgsværdien forbliver høj.

Aunsbjerg er et levende og dynamisk bilhus, og vi er med helt fremme i bilbranchen. Vi er dit autoriserede Suzuki forhandler og autoværksted i Kolding.

Vi er et innovativ og anderledes bilhus, som har mere end 90 års erfaring med tilfredse kunder

Hos Aunsbjerg køber du ikke kun en bil hos os får du tryghed og høj service, dette kan ses på trustpilot, hvor vi har over 2700 anmeldelser.

Kontakt

Aunsbjerg Kolding A/S
Platinvej 3
6000 Kolding

Tlf. 75 50 21 00

Mail til salgsafdeling: info@aunsbjerg.com

Mail til værksted: info@aunsbjerg.com

https://www.aunsbjerg.com/nye-og-brugte-biler/nye/suzuki

Åbningstider Salgsafdeling

Mandag - Fredag 09:00 - 17:30

Lørdag - Søndag 11:00 - 16:00

Åbningstider Værksted

Mandag - Fredag 07:30 - 16:00

Lørdag Lukket

Søndag Lukket

suzuki app screenshot generel

Hent vores app

Her kan du hente vores Suzuki App, hvor du som Suzuki-ejer fx kan bestille tid til service, holde styr på din bils data, få gode og anvendelige råd og gode tilbud til dig og din Suzuki.