suzuki forhandler naestved

Niels Petersen Automobiler A/S

Hos Niels Petersen Automobiler finder du altid et bredt udvalg af nye og brugte Suzuki biler. Niels Petersen Automobiler slog første gang dørene op i 1953 og har været autoriseret Suzuki forhandler og autoriseret Suzuki serviceværksted siden 2002. Virksomheder ledes i dag af Niels Christian Petersen som er 3. generation i familiefirmaet.   

Vi har Suzuki specialister i både salg, på værkstedet og i reservedelsafdelingen.

I salgsafdelingen lægger vi stor vægt på at afdække dit behov og finde den helt rette model og udstyrsvariant.

Når vi sammen har skudt os ind på hvilken model der måske kan passe dig, har vi demobiler klar, så du kan afprøve din næste Suzuki på vejen, inden du beslutter dig.  

Vi tilbyder attraktiv finansiering i form af lån med og uden udbetaling samt privatleasing.

Vi kan tilbyde serviceaftale til din Suzuki til et fast månedligt beløb. Så får du ikke nogen overraskelser og har en driftssikker bil.       

På værkstedet følger vi Suzuki forskrifter for vedligeholdelse, så bilen er dækket af Suzukis garanti. Når bilen er udover garanti, drøfter vi hvilket service der er mest relevante ud fra dit kørselsbehov og ønsker. Skulle det vise sig at der behov for yderligere reparation kontakter vi dig og får godkendelse inden vi sætter reparationen i gang.         

Skulle du være uheldig at få en skade på din Suzuki, kan vi udbedre skaden. Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber og giver gratis lånebil i forbindelse med skader.                

Vi lever af tilfredse kunder og gør vores yderste for at levere det vi har aftalt.

Vi satser på at skabe loyale kunder, som er glade for deres Suzuki, vores værksted og vælger os når det igen er tid til udskiftning af bil.

Kontakt

Niels Petersen Automobiler A/S
Holsted Park 12
4700 Næstved

Tlf. 55 72 07 02

Mail til salgsafdeling: salg@niels-petersen.dk

Mail til værksted: vaerksted@niels-petersen.dk

http://www.nielspetersen.dk/

Åbningstider Salgsafdeling

Mandag - Fredag 09:00 - 17:30

Lørdag 10:00 - 14:00

Søndag Lukket

Åbningstider Værksted

Mandag - Torsdag 07:15 - 15:30

Fredag 07:15 - 15:00

Lørdag Lukket

Søndag Lukket

suzuki app screenshot generel

Hent vores app

Her kan du hente vores Suzuki App, hvor du som Suzuki-ejer fx kan bestille tid til service, holde styr på din bils data, få gode og anvendelige råd og gode tilbud til dig og din Suzuki.