suzuki forhandler pandrup

Kaas Biler I/S

Vi vil gerne byde velkommen til Kaas Biler.

Pr. 1/9-2008 købte vi Kaas Biler, som er en god gammel forretning, der har været drevet at de samme ejere i 34 år. De sidste 10 år af deres tid har firmaet haft Suzuki forhandling.

Vores forventning er, at drive et værksted, og en Suzuki forhandling, ved at skabe en tillid mellem kunderne og os. Kunderne skal føle sig velkommen, og have en god oplevelse af os og vores dygtige medarbejdere.

P.t beskæftiger vi 2 medarbejdere i Kaas. Alle vores medarbejdere er dygtige og kompetente folk, der hver har en specialviden indenfor pladearbejde, Suzuki biler og alle andre bilmærker. Vi har en medarbejder med Suzuki's teknikker uddannelse, som dækker over en lang række områder, så som tester, motorer m.m. Alle vores medarbejdere er daglig med til at give kunderne positive oplevelser.

Tom Kristensen står for værkstedet, sammen med sine medarbejdere.

Tine Kristensen passer det daglige bogholderi, alt markedsføring og telefonen. Alt i alt et firma i vækst, hvor kodeordet er samarbejde.

Du er meget velkommen i salgsafdelingen og på værkstedet i Kaas. Så går du med tanker om, at skifte bilen ud med en ny, eller har du problemer med din nuværende bil, så kik ind til os. Vi har altid et bredt udvalg i nye, som brugte biler, og kan være behjælpelig med at finde det du søger, hvis det ikke er på lager. Vi står ALTID klar til dig og din bil. På gensyn!

Venlig Hilsen
Tine og Tom Kristensen
Kaas Biler

Kontakt

Kaas Biler I/S
Brogårdsgade 10, Kaas
9490 Pandrup

Tlf. 98 24 50 87

Mail til salgsafdeling: kaas@kaas-biler.dk

Mail til værksted: Vaerksted@kaas-biler.dk

http://kaas-biler.dk

Åbningstider Salgsafdeling

Mandag - Fredag 08:00 - 16:30

Lørdag Lukket

Søndag 13:00 - 16:00

Åbningstider Værksted

Mandag - Torsdag 08:00 - 16:00

Fredag 08:00 - 15:30

Lørdag Lukket

Søndag Lukket