suzuki forhandler ringe

C.A. Larsen Automobiler A/S

C. A. Larsen Automobiler Ringe – din autoriserede Suzuki-forhandler på Midtfyn.

Nye Suzuki-modeller

Vi glæder os til at hilse dig velkommen og vise dig vores store udvalg af nye biler fra Suzuki. Suzukis modelprogram er omfattende, der er biler til enhver smag og vi har altid nye biler på lager.

Finansiering eller privatleasing

Vi tilbyder at hjælpe med finansieringen af dit bilkøb. Vi leverer skræddersyede løsninger til vores kunder – ofte til en lavere pris end andre udbydere. Hvilken løsning, der er den optimale for dig, afhænger af dine ønsker og behov.

Brugt bil i bytte

Alle brugte biler tages i bytte hos os uanset mærke og årgang. Vi er kendt for at give en god pris for de brugte biler, som indgår i en byttehandel.

Autoriseret Suzuki-værksted

Vi har mange års erfaring med servicering og reparation af Suzuki og følger fabrikkens anvisninger. Vi bruger de rigtige specialværktøjer og testere og anvender kun originale reservedele. Vores medarbejdere er uddannet og certificeret så de hurtigt og effektivt kan reparere din bil.

Serviceaftale

Kør budgetsikkert med en serviceaftale til en fast, lav månedlig pris og undgå dermed uforudsete regninger fra værkstedet – det holder din bil godt kørende og giver den desuden en højere gensalgsværdi.

Tilbehør og udstyr

Forøg køreglæden ved at blive endnu bedre og flottere kørende i din nye bil med originalt tilbehør. Vi har til et hvert ønske og behov og hjælper gerne med at finde det rigtige ekstraudstyr til netop din bil.

Kig forbi

Besøg os i vores moderne bilhus i Ringe og bliv mødt i øjenhøjde af engagerede og kompetente medarbejdere. Vi er klar til at hjælpe dig med at finde den næste bil i dit liv.

Kontakt

C.A. Larsen Automobiler A/S
Bygmestervej 25
5750 Ringe

Tlf. 88 77 87 00

Mail til salgsafdeling: es@cal.dk

Mail til værksted: eftermarked-suzuki.ringe@cal.dk

http://www.suzuki-ringe.dk

Åbningstider Salgsafdeling

Mandag - Fredag 09:00 - 17:30

Lørdag Lukket

Søndag 11:00 - 16:00

Åbningstider Værksted

Mandag - Torsdag 07:30 - 15:45

Fredag 07:30 - 15:15

Lørdag Lukket

Søndag Lukket