suzuki forhandler ringkobing

Tang Biler A/S

Hos Suzuki Ringkøbing har vi siden 1. april 1996 været en stærk partner i Vestjylland. Faktisk har vi været med helt fra Suzukis begyndelse i Danmark.

Vores ambition er at drive et moderne bilhus, hvor vi har et rigtig godt samarbejde med vores kunder. Vi bestræber os hver dag på at højne vores serviceniveau og yde en kundepleje ud over det sædvanlige.

Det stærke værkstedsteam er specialiseret i netop Suzuki.
Vores erfarne medarbejdere deltager løbende i efteruddannelse, hvorfor vi altid er opdateret med den nyeste viden. Samtidig har vi et topmoderne værksted med det helt rigtige værktøj og testudstyr til lige netop din Suzuki. Vi har desuden eget pladeværksted og klargøringsafdeling.

Besøg vores salgsafdeling og se alle Suzuki-modellerne.
Vi lytter og forstår dine ønsker til din nye eller brugte bil. I fællesskab finder vi den helt rette løsning til dine behov. Hos Suzuki Ringkøbing tager vi dig alvorligt, hvad enten du blot er nysgerrig eller er helt parat til en ny bil. Vi rådgiver dig sagligt omkring dine muligheder for køb, leasing, mini-leasing, finansiering og serviceaftale.

Med et særdeles stærkt team er vi parate til at opfylde dine bildrømme…

Kontakt

Tang Biler A/S
Skaadsmosevej 14
6950 Ringkøbing

Tlf. 97 32 18 66

Mail til salgsafdeling: kkt@tang-as.dk

Mail til værksted: rkb@tangbiler.dk

http://www.tangbiler.dk

Åbningstider Salgsafdeling

Mandag - Fredag 09:00 - 17:30

Lørdag Lukket

Søndag 13:00 - 16:00

Åbningstider Værksted

Mandag - Torsdag 07:30 - 15:45

Fredag 07:30 - 14:00

Lørdag Lukket

Søndag Lukket

suzuki app screenshot generel

Hent vores app

Her kan du hente vores Suzuki App, hvor du som Suzuki-ejer fx kan bestille tid til service, holde styr på din bils data, få gode og anvendelige råd og gode tilbud til dig og din Suzuki.