suzuki forhandler rodekro

O.H. Automobiler A/S

O.H. Automobiler A/S er grundlagt i 1965 af Ove Hansen og har siden været en af landsdelens førende bilforhandlere.

Vores målsætning 100 % tilfredse kunder er lige siden den spæde start bygget på troværdighed, ærlighed, faglig kompetence, professionel rådgivning og kundeservice i særklasse.

O. H. Automobiler A/S er i dag drevet af brødrene Preben og Brian Hansen.

Vision

Vores vision ved OH Automobiler A/S er både over for kunder og medarbejdere at fremstå som en troværdig, seriøs og dynamisk arbejdsplads.

Værdier

Kunderne og medarbejderne er virksomhedens vigtigste aktiver og dette skal fremgå tydeligt i det daglige arbejde, hvor vi sammen skal medvirke til, at alle er positive og hvor en uformel omgangstone, stor loyalitet og ærlighed er en selvfølge. Dygtige og motiverede medarbejdere skal sikre at vores kunder får den bedste service HVER GANG.

Miljø & Certificering

Vi ønsker at vores virksomhed er miljøbevidst, således at vi til enhver tid passer så godt som muligt på miljøet. Vi er tilsluttet Dansk Teknologisk Instituts kvalitetskoncept, hvor værktøj og arbejde løbende bliver kontrolleret for at leve op til nutidens meget høje krav om kvalitet.

Kontakt

O.H. Automobiler A/S
Østergade 57-59
6230 Rødekro

Tlf. 74 66 14 05

Mail til værksted: service@oh-automobiler.dk

http://www.oh-automobiler.dk

Åbningstider Salgsafdeling

Mandag - Torsdag 08:30 - 17:30

Fredag 08:30 - 17:00

Lørdag 10:00 - 13:00

Søndag 12:00 - 16:00

Åbningstider Værksted

Mandag - Torsdag 07:30 - 16:00

Fredag 07:30 - 14:00

Lørdag Lukket

Søndag Lukket

suzuki app screenshot generel

Hent vores app

Her kan du hente vores Suzuki App, hvor du som Suzuki-ejer fx kan bestille tid til service, holde styr på din bils data, få gode og anvendelige råd og gode tilbud til dig og din Suzuki.