suzuki forhandler slagelse

Hansen Biler Slagelse A/S

Hos Hansen Biler er vi er autoriseret Suzuki forhandler. Vi har et bredt sortiment af spændende biler fra et af Danmarks  meget populære bilmærker, og har specialuddannet personale på vores værksted til at tage os af din Suzuki, når den skal til service.

Som autoriseret  Suzuki forhandler har vi erfaring med alle modeller. For os er det vigtigt, at du altid får en god oplevelse i vores forretning, når du besøger os for at kigge på biler, prøve den nyeste Suzuki eller har din bil til service. Derfor måler vi hele tiden tilfredsheden blandt vores kunder, så vi er sikre på, at du er tilfreds med den behandling du får hos Hansen Biler Vores medarbejdere er alle sammen bilentusiaster, som ved alt der er værd at vide om de forskellige modeller.

Vi byder dig velkommen på vores hjemmeside og selvfølgelig også i forretningen, hvor vi altid er klar til en snak om biler.

Velkommen hos Hansen Biler Slagelse

Kontakt

Hansen Biler Slagelse A/S
Teknikvej 2C
4200 Slagelse

Tlf. 58 58 56 50

Mail til salgsafdeling: tim@hansen-biler.dk

Mail til værksted: nicklas@hansen-biler.dk

http://www.suzuki-slagelse.dk

Åbningstider Salgsafdeling

Mandag - Fredag 09:00 - 17:30

Lørdag Lukket

Søndag 11:00 - 15:00

Åbningstider Værksted

Mandag - Torsdag 07:30 - 16:00

Fredag 07:30 - 14:15

Lørdag Lukket

Søndag Lukket

suzuki app screenshot generel

Hent vores app

Her kan du hente vores Suzuki App, hvor du som Suzuki-ejer fx kan bestille tid til service, holde styr på din bils data, få gode og anvendelige råd og gode tilbud til dig og din Suzuki.