suzuki forhandler struer

Thorkild Pedersen Automobiler ApS

Velkommen til Struers Friske Bilhus, vi er autoriseret Suzuki forhandler/serviceværksted. Vi har også et stort udvalg af nyere brugte biler og er altid klar til en god bilsnak eller køretur i en af vores mange nye og brugte biler. Kig ind, der er altid kaffe på kanden.

Vi beskæftiger 25 friske, dygtige og engagerede medarbejdere i et moderne Bilhus. Vi garanterer, at du oplever den bedste service med fokus på dine behov.

Vore sælgere er altid klar til at rådgive dig om det helt rigtige bilkøb, hvad enten det gælder en ny eller en brugt bil. Du kan få den rigtige vejledning om bilen til dit kørselsbehov, det rigtige ekstraudstyr, om finansiering samt serviceaftale på nye biler.

På vort moderne værksted er vi altid klar til at servicere din bil med den nyeste teknik og viden. Vore medarbejdere følger alle relevante kurser, der er nødvendige for at kunne servicere et højteknologisk stykke mekanik, som en moderne bil er i dag.

Kontakt

Thorkild Pedersen Automobiler ApS
Fælledvej 25
7600 Struer

Tlf. 97 85 16 11

Mail til salgsafdeling: info@sfb-mail.dk

Mail til værksted: info@sfb-mail.dk

http://www.struersfriskebilhus.dk/suzuki

Åbningstider Salgsafdeling

Mandag - Fredag 09:00 - 17:30

Lørdag Lukket

Søndag 13:00 - 16:00

Åbningstider Værksted

Mandag - Torsdag 07:30 - 16:00

Fredag 07:30 - 14:15

Lørdag Lukket

Søndag Lukket

suzuki app screenshot generel

Hent vores app

Her kan du hente vores Suzuki App, hvor du som Suzuki-ejer fx kan bestille tid til service, holde styr på din bils data, få gode og anvendelige råd og gode tilbud til dig og din Suzuki.