suzuki forhandler ulsted

Ulsted Autohandel A/S

Hos Ulsted Autohandel A/S er vi kendt for høj kvalitet og for at yde en service ud over det sædvanlige. Vi går langt for at give vores kunder den bedst mulige oplevelse, når de køber en ny eller brugt bil, eller når de kommer på værkstedet, for at få deres bil serviceret eller hvis uheldet har været ude og bilen skal på pladeværkstedet.

Vores kompetente medarbejdere er rygraden i Ulsted Autohandel og den væsentligste årsag til vores kunder vender tilbage. Kunderne mærker vores høje kvalitet i samme øjeblik, de træder ind ad døren og bliver mødt af vores dygtige medarbejdere.

Hos Ulsted Autohandel har vi kunder fra hele landet – Fra Bornholm til Skagen. Det har vi, fordi kunderne får en service ud over det sædvanlige, de oplever høj kvalitet i alle led og de kan være sikker på, vi altid gør det bedste for dem og deres bil.

I dag ejes Ulsted Autohandel af 3 medarbejdere; Brian Olsen, Peter Jacobsen og Hanne Smed Jokumsen. Siden overtagelsen i 2015 har vi optimeret og moderniseret forretningen væsentligt. Vi har bl.a. ombygget vores Suzuki udstilling efter importørernes nye krav, så de står indbydende til og modtage vores kunder.

Kontakt

Ulsted Autohandel A/S
Vestergade 43, Ulsted
9370 Hals

Tlf. 96 54 22 00

Mail til salgsafdeling: brian.olsen@ulsted-autohandel.dk

Mail til værksted: service@ulsted-autohandel.dk

http://ulsted-autohandel.dk

Åbningstider Salgsafdeling

Mandag - Fredag 08:00 - 17:30

Lørdag - Søndag 11:00 - 16:00

Åbningstider Værksted

Mandag - Fredag 07:00 - 16:00

Lørdag Lukket

Søndag Lukket

suzuki app screenshot generel

Hent vores app

Her kan du hente vores Suzuki App, hvor du som Suzuki-ejer fx kan bestille tid til service, holde styr på din bils data, få gode og anvendelige råd og gode tilbud til dig og din Suzuki.